“#Jamuary24th – Orkestar dnevne sobe”

Najavljujemo: 24 sata kod Cure i Dečka!
“#Jamuary24th – Orkestar dnevne sobe”

Foto by Hrvoje Zalukar

U novu godinu izazovno! Ove smo godine nagovorili prijatelje da tradiciju #Jamuary podignemo na novu razinu!

Dunja Bahtijarević, Leo Beslać, Biondić Mirza, Brego, Marko Brkljačić, Kruno Carić, Roko Crnić, Ivan Judaš, Hrvoje Klemenčić, Ana Kovačić, Stanko Kovačić, Melita Lovričević, Miro Manojlović, Roko Margeta, Aklea Neon, Bojan Opačak, Stephany Stefan, Die Zoone, Marko Šturman, Theo, Bojan Tošić, Sundari Sunchi

pozivamo da se – 24. i 25. siječnja, od 16 do 16 sati – uključite u live stream za koji smo odabrali EducationTV, platformu za promicanje underground kulture!

Jamuary je poziv na nesputano stvaranje i dijeljenje glazbe tijekom mjeseca siječnja.

Live svirku moći ćete pratiti na našem YouTube kanalu i web stranici, a na instagramu “@curaidecko” pratite dogodovštine s kuhinjskog floora!

Cura i Dečko glazbeno su zaljubljeni par kojeg čine Ivan Marojević i Vanesa Petrac. Svoj uzbudljivi live-act eksperiment prožet mekanim ritmovima, nježnim melodijama, sintevima i loopovima započeli su prije 3 godine, a za njima je jedan samo-izdan EP “Cura i Dečko Idu na Vikend”, kao i brojni singlovi iz vlastite produkcije. Članovi su improvizacijskih kolektiva “Tu za To” i “Nomad Jam”.

Pratite nas za svakodnevan uvid u naše stvaralaštvo, objavljujemo i web stranicu “Cura i Dečko” na kojoj ćete moći kupiti našu glazbu i ručno rađeni merchandise.