sata zajedno

sata zajedno

“Jamuary 24” 2021.

“Jamuary 24” 2021.

Image

“24” je multiplatformni glazbeni performans, u organizaciji Cure i Dečka. Mladi glazbenici se nalaze u siječnju i improviziraju 24 sata. Performans se uživo prenosi na više društvenih mreža istovremeno, publika sudjeluje komentarima. Cilj nam je promicanje zajednice slobodnog izričaja i zajedničkog sviranja.

Ovaj smo performans prvi puta izveli u siječnju 2020. Svirali smo i streamali 24 sata bez prestanka, improvizirali smo glazbu u slobodnom pop-groove, elektronički-akustičnom žanru. Pridružilo nam se 24 prijatelja glazbenika i naša kuhinjska ekipa, svi su nam oni puno pomogli u ovoj osobnoj pobjedi! Prijenos su omogućili EducationTV, a video je dostupan na našoj facebook stranici, Cura i Dečko!

Video 2020

Video 2020

Želimo tvoju potporu!

Želimo tvoju potporu!

Ove godine vodimo produkciju na novu razinu.
Želimo stvoriti prosperitet u zajednici, izazvati svoje mogućnosti, te pružili i vama priliku da “24” možete doživjeti uživo, na lokaciji!
Zato pokrećemo crowdfunding kampanju “24 sata zajedno“.
Prijavom na newsletter saznaj kako možeš postati dijelom zajednice.:*

Ove godine vodimo produkciju na novu razinu. Želimo stvoriti prosperitet u zajednici, izazvati svoje mogućnosti, te pružili i vama priliku da “24” možete doživjeti uživo, na lokaciji! Zato pokrećemo crowdfunding kampanju “24 sata zajedno“. Prijavom na newsletter saznaj kako možeš postati dijelom zajednice.:*

Što ćemo vam slati:

  • Obavijestiti ćemo te o početku kampanje “24 sata zajedno
  • Držati te u toku s produkcijom događaja “Jamuary24”
  • Prvi saznaješ o posebnim nagradama za rane donatore!