O nama

Pročitajte nešto o nama i pogledajte naše fotke

O nama

Pročitajte nešto o nama i pogledajte naše fotke

Tko smo mi

Tko smo mi

Image
Foto: Doringo

Cura i Dečko su osebujni mladi par iz Zagreba, bave se glazbom. Na live nastupima kreiraju nevjerojatnu atmosferu, komuniciraju ljubav i pozitivu, a karizmom i nabijenim zvukom hipnotiziraju publiku u razdragani zanos.

Sudbonosno su se upoznali su se prije 6 godina, 2015., a bend Cura i Dečko nastao je na Valentinovo 2016., na svirci s Rojlinom klasičnom gitarom i Vanesinim vokalom.

Rojlin pristup je marljivo posjećivanje glazbe svaki dan, ali je zapravo roker u duši.
Vanesa je bomba energije duboko posvećena performansu.

Od omiljenih nastupa ističu:
Live sound design na jubilarnoj Platformi, Glazbeno scenski 3D spektakl u Arheološkom Parku u Rijeci - "Suton" 2019., pratnja Šumskim pjesnicima u ponoru Butori kod Grožnjana, otvorenje Vox Feminae festivala 2021, Art Park ljeto 2021., Karlovac Bike Polo Karlstadt Slam 2020., svaka svirka na livadi ispred Azimuta u Šibeniku, 24 sata sviranja (pitaj nas o ovom), Tompin 50. ročkas

Surađuju s Markom Horvatom iz MHZ studija, najnoviji singl "Zajedno" ostvarili su u zajedničkoj produkciji. Vanesa njeguje prijateljstvo i mentorstvo ethno interpretatorice Dunje Knebl. U početcima otkrivanja čuda prijenosnih sinteva na baterije veliku im je podršku i znanje pružio Willem Miličević Villi.
U Zagrebu, gdje djeluju, najčešće su nastupali u klubovima Močvara, Pločnik, Kulturni centar Mesnička, te u improvizacijskom utočištu "Azil".
Image
Foto: Mirko Menalo

Galerija

Galerija