Cura i Dečko – 24 sata Zajedno

1.00 kn

Kategorija:

Opis

Image

High five!

Doniraj 30,00 Kn

Daj pet, zakon si!
Zrno po zrno pogača, kamen po kamen – palača!

Doniraj
Budi dio ekipe
Image
Unikat
Doniraj 50,00 Kn

Ti si posebna osoba, zaslužuješ poseban tretman!
Na email ti stiže digitalni mix tape glazbe Cure i Dečka, a na adresu vrlo posebna razglednica!

Doniraj
Budi dio ekipe
Image
Sexy!
Doniraj 100,00 Kn
Poseban, ručno rađen, od svježih sastojaka, ovaj je sexy sapun inspiriran glazbom Cure i Dečka! Pranje ruku ima novi doživljaj! Ulovi ekskluzivnu priliku za tuširanje u paru, ili zgrabi ovu mirisnu njegu samo za sebe! Uz sapunicu stiže ti i rukom pisana zahvala od cureidečka! Ružmarin, paprena metvica i domaći hidrolat limuna potiću cirkulaciju – kao kad plešemo ko bebe! [80%maslinovo, 20% kokosovo ulje, a za sexy piling je umješan pijesak sa plaže iz filma “Žal” (Maya Bay Beach)] Svaki put kad se sapunaš ovom nagradom, sjeti se nevjerojatnog, jedinstvenog događaja kojeg si veliki dio!
Doniraj
Budi dio ekipe
Image
Dio ekipe
Doniraj 250,00 Kn

Ti si dio ekipe! Nosi ponosno svoju majicu, dolazi na tvoju adresu nakon što je kampanja završena!

Dio si scene koju podržavaš, hvala ti!

Doniraj
Budi dio ekipe
Image
Poklon
Doniraj 400,00 Kn
Pokloni mene! Jedino ovaj poklon ćemo distribuirati prije no kampanja završi! Dostupno odmah! Ovu je kutiju ručno ukrasila upravo cura, a u njoj ćeš naći majicu,razglednicu, pažljivo odabrani čaj i mix CD cure i dečka, s ilustracijom Hane Tintor!
Doniraj
Budi dio ekipe
Image
Nova godina!
Doniraj 500,00 Kn
DOČEK u kompu! Isprati ovu grozotu od godine i dočekaj.. ha, valjda bolju novu godinu – 2021.! Kako nego uz zvukove ljubavi, slavlja i slobode iz miksete cureidečka! Svi koji odaberu ovaj tier dobivaju kartu za ZOOM stream, na kojem cura i dečko uživo sviraju doček 2021. godine! Dostupno samo do 31.12. ! Također dobivaš prekrasan plakat!
Doniraj
Budi dio ekipe
Image
Zajedno
Doniraj 600,00 Kn

Mjesto za troje – gledaj Jamuary24 UŽIVO Prvi puta, “24” ćeš moći gledati i slušati uživo! Za 600kn, ti i još dvoje tvojih prijatelja imate jedinstvenu priliku uživo pratiti i bodriti glazbenike dok sviraju dugo u noć, mračnu zimsku noć… Možeš birati između nekoliko različitih termina od 2 sata, termini se pune po principu tko prvi njegova – cura!

Doniraj
Budi dio ekipe
Image
Dio glazbe
Doniraj 1000,00 Kn
Snimi se da te sviramo! U roku od 5 dana od donacijepošalji nam sample (snimku) ili kratak tekst, a mi ćemo to uključiti u Jamuary24. Doslovno si dio zvučne slike “24” – mi te sviramo! Dobivaš i plakat vizuala i SPECIJANU nagradu! cuGa i dečko – Rojla te vodi na piće po izboru, u šetnju, ili na klupici – pitaj legendu bilo što!
Doniraj
Budi dio ekipe
Image
Gdje nas želiš?
Doniraj 4000,00 Kn
Pleši ko beba! Od sreće, kad ti se pod prozorom stvori stol, mali zvučnik i hrpa sintića. I da, cura i dečko 😀 Ti + 5 tvojih prijatelja uživat ćete u koncertu po mjeri. A nakon završetka kampanje na adresu ti dolazi plakat, da imaš u što gledati dok se ne stvorimo na prozoru!
Doniraj
Budi dio ekipe